Mantelzorgwereld: een initiatief van Blokhutwereld

Mantelzorgwereld is een initatief van Blokhutwereld. Blokhutwereld, opgericht in 2008, is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk houten chalets en blokhutten. Al onze producten worden gemaakt middels het stapelsysteem van houten balken (44mm of 68mm) met veer en groef. Zeer solide huizen met een lange levensduur.

Blokhutwereld logo
Mantelzorgwereld logo

Het Blokhutwereld logo is ook terug te vinden in het logo van Mantelzorgwereld. Wij houden ervan om transparant te zijn naar onze klanten.

Waarom Mantelzorgwereld.nl?

Bij Blokhutwereld zagen we steeds meer mensen komen die geïnteresseerd waren in een maatwerk houten chalet speciaal gemaakt voor de mantelzorg. Al snel kwamen we erachter dat ons aanbod heel goed aansloot bij de wensen van deze mensen. Het is een combinatie van de producten die wij leveren en ons enthousiaste team medewerkers. Een mantelzorgwoning aanschaf vergt toch een wat specifiekere aandacht. Er zijn wat andere wensen en het contact is nóg persoonlijker. En ons product, dat wij tot op de centimeter op maat kunnen maken, levert zich er perfect voor.

Contact

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan direct gerust contact met ons op.